Basisschool de Springplank is op zoek naar een nieuwe naam en vraagt hulp!

Basisschool de Springplank is op zoek naar een nieuwe naam en vraagt hulp!

De naam Basisschool de Springplank dekt met aankomende verhuizing naar de Sprunk helaas niet meer de lading. De nieuwe locatie verdient daarom een nieuwe naam!

Wij zouden je willen vragen suggesties aan te dragen voor een nieuwe naam, waaruit de werkgroep een keuze kan maken. De winnaar ontvangt een leuk presentje.

Over onze school?
Basisschool De Springplank is een kleine dorpsschool die staat voor modern en eigentijds onderwijs, waarbinnen we het betekenisvol leren steeds meer vorm en inhoud willen geven. Een school met volop mogelijkheden waar kinderen alle ruimte krijgen om hun talent samen met andere kinderen te ontwikkelen. Dit doen we o.a. door te werken middels kansrijke combinatie groepen. Wij geloven dat het leren zich voltrekt middels ervaren, beleven, leren en begrijpen.

Wat vinden wij belangrijk?
Onderwijs bieden waarbij talenten, interesse, vrijheid en nieuwsgierigheid centraal staan. Waar leerlingen leren door op onderzoek uit te gaan en zelf de wereld ontdekken. Zonder onnatuurlijke grenzen tussen vakken. Onderwijs waarbij leerlingen samen leren. En de juiste vaardigheden ontwikkelen voor de toekomst.

Waar moet de nieuwe naam aan voldoen?

  • We zijn op zoek naar een passende naam voor de basisschool in Koningslust
  • Bij de naam kun je denken aan de functie van het nieuwe gebouw, een verwijzing naar de geschiedenis, straatnamen of een ander aanknopingspunt dat dicht bij Koningslust staat
  • Naam moet goed uit te spreken zijn in het Nederlands en geen vreemde/ onbedoelde betekenis te hebben in andere hier gesproken taal
  • Naam dient niet te lang te zijn

Graag willen wij je oproepen om een leuke naam voor de basisschool in Koningslust in te zenden. Dat kan via onderstaand formulier of schrijf de naam op een briefje en en stop deze in de daarvoor bestemde brievenbus in de school of in de Sprunk. Dit kan tot 16 februari 2020.

We zijn erg benieuwd naar alle inzendingen

BEDENK JIJ DE NIEUWE NAAM?

Vul snel onderstaand formulier in! De winnaar ontvangt een leuk presentje.

Fout: Contact formulier niet gevonden.