Nieuwe voorzitter Dorpsoverleg

Nieuwe voorzitter Dorpsoverleg

Beste inwoners van Koningslust.

Een jaar of 5 geleden heb ik met heel veel enthousiasme het voorzitterschap van het Dorpsoverleg op me genomen. In de afgelopen jaren heb ik daar veel voldoening gevonden in mee helpen realiseren van diverse plannen.

Om er maar een paar te noemen: We hebben met Julianahof een heel mooi nieuwbouwplan gekregen en bijzonder trots ben ik dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de nieuwbouw van de Avonturier. Hier kunnen we voor de komende jaren onderwijs garanderen voor de jeugd van Koningslust. Vele uren van mijn vrije tijd heb ik graag over gehad voor de mooie resultaten en de dankbare reacties daarop vanuit jullie, de inwoners van Koningslust.

Na 5 jaar ben ik voor mezelf toe aan een vervolg. Ik wil me gaan toeleggen op de politiek in Peel en Maas en heb me daarvoor aangesloten bij Lokaal Peel en Maas. Ook hierbij staan de belangen van Koningslust hoog op mijn prioriteitenlijst en zal ik gaan proberen die belangen ook in het huis van de Gemeente duidelijk te behartigen.

De consequentie hiervan is wel dat ik mijn voorzitterschap van het Dorpsoverleg daarvoor heb neergelegd. De tijd is ook in het Dorpsoverleg aangebroken voor vernieuwing. Ik ben blij dat ik zie dat er de afgelopen tijd al enkele mensen enthousiast hebben aangegeven mee te willen gaan denken en werken binnen het Dorpsoverleg. Ook vind ik het heel prettig dat er een nieuwe voorzitter is opgestaan. Dat maakt het makkelijker voor mij om deze stap te zetten.

De nieuwe voorzitter is Ron Tielen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het belang van Koningslust ook voor hem de basis is om een succes te kunnen maken, met de rest van het Dorpsoverleg, van de uitdagingen die voor ons staan.

Ik wens Ron en alle anderen binnen het Dorpsoverleg veel succes, en dank het Dorpsoverleg en het dorp voor het in mij gestelde vertrouwen de afgelopen jaren en voor de prettige manier van samenwerken.

 

Met vriendelijke groet,

Erik Nijssen