Schrijf je in voor het Verenigingscafé 2024

Verenigingscafé Koningslust 2024 – Schrijf je in!

We zijn verheugd om alle verenigingen in Koningslust uit te nodigen voor het jaarlijkse Verenigingscafé. Dit jaar komen we samen bij HBS de Indianen op 5 juni. De avond staat in het teken van samenwerking, kennisdeling, meer betrokkenheid en natuurlijk gezelligheid.

Tijdens onze laatste bijeenkomst hebben we interessante discussies gevoerd over de sterke punten en uitdagingen binnen onze verenigingen, dit jaar willen we hierop voortbouwen. Door deel te nemen aan dit verenigingscafé krijg je waardevolle inzichten in problemen en successen van andere verenigingen en ontdek je samenwerkingsmogelijkheden die jouw vereniging direct ten goede kunnen komen. Het is een uitstekende kans om van elkaar te leren en gezamenlijk onze gemeenschap en verenigingsleven te versterken.

Naar aanleiding van de wens die vorige keer naar voren kwam, zullen we tijdens dit verenigingscafé ook aandacht besteden aan het opzetten van een gezamenlijke activiteitenagenda. Dit initiatief zal helpen om overlappende evenementen te voorkomen en de deelname te maximaliseren. Jullie input en samenwerking zijn cruciaal voor het slagen van deze agenda.

We sluiten de avond af op een leuke en sportieve wijze door in gezamenlijkheid het boogschieten uit te proberen. Dit is zowel een symbolische als letterlijke manier om op onze doelen te richten en te bereiken!

Inschrijfformulier Verenigingscafé 2024

Verenigingscafé