Thema avond Wonen in Koningslust

Thema avond Wonen in Koningslust

Het Dorpsoverleg Koningslust organiseert een thema-avond over wonen in Koningslust en de herbestemming van de basisschool (Stichting Springlaevend).

Voor de leefbaarheid van het dorp Koningslust is het belangrijk dat er woningbouwmogelijkheden blijven. Op 16 september 2020 om 19.00 uur bespreken we graag samen met u de mogelijkheden, kansen en uitdagingen voor de komende tijd.

Er zal een terugblik worden gegeven op de woningbouwontwikkeling van het “Julianahof” in Koningslust. Dit is inmiddels 10 jaar geleden opgestart en momenteel worden de laatste woningen gerealiseerd.

Uw mening en input wordt op prijs gesteld voor een aantal belangrijke onderwerpen, waaronder inventarisatie van uw woonwensen, huur- en starterswoningen, herbestemming van de basisschool en het ontbreken van bouwgrond. Tijdens deze interactieve bijeenkomst bestaat de mogelijkheid tot het vormen van werkgroepen voor nieuwe initiatieven.

De thema-avond zal door het Dorpsoverleg Koningslust worden gefaciliteerd.

Nieuwsgiering geworden en wilt u de thema-avond “Wonen in Koningslust” bijwonen?
Schrijf u voor 9 september in via onderstaand formulier, zonder inschrijving kunt u niet deelnemen aan deze avond i.v.m. Corona regelgeving.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Informatie

Wanneer: 16 september 2020
Waar: Dorpshuis Koningslust
Tijd: 19.00 uur