‘t Stukske – Bram Kessels

‘t Stukske – Bram Kessels

Mijn naam is Bram Kessels (28), geboren en getogen in Koningslust. Ik woon samen met Romy Daniels (27) op de Vogelzang in Koningslust. Hier wonen wij met veel plezier en is het altijd gezellig, met vrienden en bekenden in de buurt.

Sinds 31 december 2020 zijn wij niet meer met z’n tweeën en zijn we trotse ouders geworden van onze zoon Lev. Het gaat allemaal hartstikke goed en we zijn super blij met ons vrolijk mannetje.

Mijn grootste hobby is om een lekker potje te voetballen bij V.V. Koningslust. Helaas was dit de afgelopen 2 seizoenen, vaak niet mogelijk. Daarom was ik erg blij toen we weer met z’n allen op het trainingsveld een balletje konden trappen. Gewoon het samen zijn, de grappen, de streken en de onnozele praat is iets wat je toch echt mist. Zoals het er nu naar uitziet kunnen we volgend seizoen weer wedstrijden spelen en, ook niet onbelangrijk, de kantine mag weer open!

Momenteel ben ik werkzaam als locatiemanager bij Rodan zwemschool in Venlo. Daar probeer ik alles op rolletjes te laten verlopen en geef ik enkele dagen zwemles aan kinderen van 4,5 jaar. Elke woensdag geef ik les op camping Beringerzand. Daar heb ik af en toe kinderen uit Koningslust in de les, natuurlijk is dat extra leuk.

Omdat er veel jeugd in Koningslust wil blijven wonen, hebben we met een klein groepje de werkgroep Wonen Koningslust opgericht. Het doel is om voor Koningslust nieuwe bouwgrond te realiseren, zodat jong en oud in Koningslust kan blijven wonen en het dorp leefbaar blijft. Dit is gericht op alle leeftijden en woningtypes.
Mochten er mensen interesse hebben of heeft iemand vragen, dan kunnen ze altijd contact opnemen met de werkgroep.

Graag geef ik het stukske door aan de enige echte dorpsgek Niels Jeuken. Veel lees plezier.