Uitnodiging meedenksessie Daelzicht terrein Savelberg

Uitnodiging meedenksessie Daelzicht terrein Savelberg

Denk mee met de toekomstige inrichting van zorgterrein Savelberg

Geachte heer, mevrouw,

Daelzicht gaat nadenken over de toekomstige inrichting van haar zorgterrein Savelberg in Koningslust. Graag nodigen wij – Dorpsoverleg Koningslust en Daelzicht – u uit om met ons mee te denken. U bent van harte welkom op woensdag 6 november om 19.30 uur in dorpshuis de Sprunk, Meester Caelersstraat 30 te Koningslust.

Toekomstige inrichting terrein Savelberg te Koningslust

Daelzicht vindt het belangrijk dat cliënten en medewerkers ook in de toekomst prettig kunnen wonen, recreëren en werken op het zorgterrein. Daarom gaat zij nadenken over de inrichting van het terrein Savelberg in Koningslust. Hoe wil zij dit terrein tussen nu en 10 jaar eruit laten zien met goede woonruimten, fijne dagbestedingsruimten, een heldere infrastructuur en mooie beplanting. Kortom: een plek waar cliënten, verwanten en medewerkers zich ook in 2030 thuis voelen. Maar ook een uitnodigende plek voor dorpsgenoten in Koningslust. Voor u dus.

Denkt u met ons mee?

Dorpsoverleg Koningslust en Daelzicht organiseren op woensdag 6 november 2019 een bijeenkomst voor alle bewoners van Koningslust. Tijdens deze avond horen wij graag van u als dorpsgenoot en/of buur hoe u het terrein Savelberg ervaart en wat de ideeën en wensen zijn naar de toekomst toe. Ook is er een concept idee gemaakt voor de toekomstige inrichting van het zorgterrein. Wij wisselen graag met u van gedachten over dit conceptplan.

Waar en wanneer

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 6 november aanstaande om 19.30 uur in dorpshuis de Sprunk te Koningslust. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en is er koffie en thee.

Blijf op de hoogte!

Kunt u niet aanwezig zijn en wilt u wel op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een bericht met uw contactgegevens naar de projectleider Anneke Speelman, anneke.speelman@daelzicht.nl of bel (06) 20 60 53 58. Graag tot woensdag 6 november!

Met vriendelijke groeten, Anneke Speelman, projectleider Masterplan Savelberg/Koningslust

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Bekijk de originele uitnodiging