Interesse herbestemming school

Interesse herbestemming school

Ongeveer een jaar geleden is in Koningslust een discussie gevoerd en een enquête gehouden over mogelijke bestemmingen voor de oude basisschool. Met grote meerderheid was er een voorkeur voor de bouw van appartementen met mogelijke lichte zorg voor bewoners.

Nu er zicht is op de verhuizing van de basisschool naar de Sprunk is het tijd om de volgende stap te zetten. De planning is dat de school in 2020 naar de nieuwe locatie bij de Sprunk verhuist. Tot die periode kunnen we de herinrichting van het oude gebouw voorbereiden.

De herinrichting zal gaan over het realiseren van 8 huur appartementen voor één of twee personen. In principe worden dit zelfstandige woningen met een adres, maar wel in één gebouw en met een centrale ruimte. De woningen zijn bij voorkeur bedoeld voor inwoners van Koningslust, die in Koningslust willen blijven wonen en die mogelijk zorg moeten hebben. Er is geen leeftijdgrens. We hebben hiervoor een voorbeeld gezien in Castenray, waar ook dergelijke appartementen in een oude school zijn gerealiseerd. We proberen de huur zodanig vast te stellen, dat huurtoeslag mogelijk is.

Voor we aan de slag kunnen willen we wel eerst de werkelijke interesse peilen. Als u interesse heeft kunt u zich opgeven door het invullen van onderstaande strook. U bent daarmee nog tot niets verplicht. We willen wel graag uw naam en adres om eventueel contact met u op te nemen voor de werkelijke wensen.

U kunt het formulier vóór 8 november deponeren in de brievenbus bij de Sprunk, inleveren bij de dorpsontmoeting of via het opgavenformulier op deze website.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met

Anja van den Boer

tel 077 4653 681

Werkgroep herbestemming basisschool

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Opgavenformulier

Ja, ik heb interesse in een appartement in het oude basisschoolgebouw.

Met invullen van dit contactformulier ben ik nog tot niets verplicht.

[contact-form-7 id=”490″ title=”Interesse appartement oude basisschoolgebouw te Koningslust”]

Bekijk de originele uitnodiging