‘t Stukske – Kim Heijnen

‘t Stukske – Kim Heijnen

Ik ben Kim Heijnen-Stevens, getrouwd met Richard en samen hebben we 3 kinderen;

Suus (14 jaar), Tijs (12 jaar) en Gies (12 jaar).

Mijn hele jeugd heb ik in Panningen gewoond en in 2004 zijn Richard en ik ons huis gaan bouwen hier in Koningslust waar we in 2005 in zijn gaan wonen. Hier wonen we nu met z’n vijfjes met heel veel plezier!

Zodra de kinderen naar de basisschool gingen kwam ik al snel in contact met de dingen die in het dorp werden georganiseerd, waarbij ik me jaren heb in gezet met het Oranje comité voor de Koningsdag in ons eigen dorp.

Geweldig hoe de activiteiten in Koningslust worden opgepakt en georganiseerd, voor jong en oud.

Zo zie je dat het dorp leeft en er samen een feestje van maakt en aan dat feestje doe ik heel graag mee in welke vorm dan ook !

Vanaf schooljaar 2013/2014 ben ik binnen de basisschool voorzitter van de OR; ouderraad.

De ouderraad is een actieve en betrokken vertegenwoordiging van 9 ouders die aan school verbonden zijn. Wij helpen school veelvuldig bij het organiseren van schoolse festiviteiten, projecten, uitstapjes en dergelijke.

Ongeveer 1x in de 6 weken hebben we vergadering waar dat ook de directrice bij aansluit.

We hebben in de jaren dat ik deelneem aan de ouderraad veel leuke dingen georganiseerd, denk aan de schoolreisjes op de fiets naar Toverland of met de bus naar Bobbejaanland.

Maar ook leuke sportdagen of activiteiten via cultuurpad. Er wordt per groep/leeftijd gekeken wat we aan kunnen bieden en aansluit bij de interesses van de jeugd. Dus het is ook vaker dat bv de bovenbouw een hele andere invulling heeft van de activiteit dan de onderbouw.

Maar ook de schoolfotograaf wordt geregeld en gezorgd dat de kids er allemaal netjes opstaan.

Helaas door de Corona hebben het afgelopen jaar niet veel activiteiten door kunnen en mogen gaan.

Hopelijk veranderd dit nog voor de zomervakantie, zodat we de kinderen nog een super leuke dag kunnen aanbieden en volop kunnen laten genieten van het schoolreisje wat op de planning staat.

Dit is tevens mijn laatste jaar binnen de OR, want Tijs en Gies gaan na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs en dan ben ik niet meer verbonden aan de school. Het voorzitterschap wordt overgedragen aan een andere ouder binnen de OR.

Heb het al die jaren met veel plezier gedaan en het was fijn om deel te mogen nemen bij deze club.