Vacatures Stichting Dorpsvervoer GBK

Stichting Dorpsvervoer GBK zoekt chauffeurs en planners

Voor personenvervoer tussen de kernen van Peel en Maas is Stichting Dorpsvervoer GBK op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten als chauffeur en planner.

Vacature: Chauffeur

Als chauffeur bij Stichting Dorpsvervoer GBK brengt u inwoners van Grashoek, Beringe of Koningslust van en naar hun bestemming. U maakt een praatje met de passagiers en zorgt voor een veilige sfeer in de bus. Voor deze functie op vrijwillige basis dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Als chauffeur geeft u zelf aan wanneer u wilt werken. De ritten worden gepland op werkdagen (ma t/m vrij) van 8:30 tot 17:30 uur. U kunt zelf aangeven of u een hele of een halve dag beschikbaar bent. De planning wordt ruim van tevoren gemaakt en gedeeld met de vrijwilligers.

De stichting beschikt over twee Mercedes Sprinter CDI bussen. In deze bussen is ruimte voor 8 passagiers, exclusief de chauffeur. Wanneer u als vrijwilliger aan de slag gaat krijgt u eerst een uitgebreide instructie. Binnen de stichting is een vrijwilligersbeleid van kracht.

Vacature: Planner

Als planner bij Stichting Personenvervoer GBK bent u verantwoordelijk voor het inplannen en organiseren van ritten in Peel en Maas. Samen met een team van 7 andere planners coördineert u de werkdagen van onze 30 chauffeurs.

Planners krijgen een interne opleiding en begeleiding vanuit de stichting. We werken met het plansysteem REGIWEB. De planningen maken wij digitaal. Digitale vaardigheden zijn in de basis dus gewenst.

Werktijden zijn van maandag t/m vrijdag, van 08:00 tot 10:00 uur. In onderlinge overeenstemming wordt bepaald welke dagen u kunt werken. Het kantoor van Stichting Personenvervoer GBK bevindt zich in het gemeenschapshuis in Grashoek.

Over Stichting Dorpsvervoer GBK

Stichting Dorpsvervoer GBK is een initiatief van inwoners van Grashoek, Beringe en Koningslust. Alle taken binnen de stichting worden door vrijwilligers uitgevoerd. In totaal bestaat Stichting Dorpsvervoer GBK uit 30 chauffeurs, 7 planners en 7 bestuursleden.

Heeft u interesse om vrijwilliger te worden of heeft u nog vragen? Neem contact op met het bestuur via 06 55 57 39 99 of stuur een e-mail naar dorpsvervoergbk@gmail.com.